Kategorier
Allmän

Hilla har två matcher i Polen

Taekwondo Hilla Palviainen

Hilla Palviainen spelade två matcher i Polish Open & Warzaw Cup-turneringen som hölls förra helgen. I den första omgången, i kategorin flickor under 63 kg, mötte Aleksandra Jarosz från Polen, som kände igen Hilla som bättre med 7-2. Nästa motståndare var Tereza Schindlerova från Tjeckien. Tidigare i år tog tjecken junior-VM-brons i Egypten och har redan varit i finalen i A-klassens turnering tre gånger i år. Hilla svarar Tjeckien hade det tufft men vann till slut den täta matchen med 9-11. I finalen besegrade tjecken även en annan finländare, Tapiola Taekwondos Jenna Partanen, och säkrade därmed seriesegern.

Bland andra finländare är det, förutom Jenna Partanen (silver, tjejer under 63 kg), värt att nämna Budokwas Tanja Pasanen, som vann kategorin damer under 53 kg.

Alla resultat:

#tu11 #taekwondo #taekwondo idrottare #taekwondo idrottare2011 #aloitataekwondo

Nyheter

Ring oss: 0451827290
Besök personligen eller skicka traditionell post: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsingfors
VI HAR ÖPPET VARDAGAR 17.00-20.30 ELLER ENLIGT AVTAL

Licens krävs för tävlingar och alla föreningsevenemang. Dessutom kan du samtidigt skaffa dig en prisvärd träningsförsäkring.