Kategoriat
Yleinen

Hillalle Pohjoismaiden mestaruus

Hilla Palviainen otti kultaa tyttöjen alle 63 kilon sarjassa lauantaina Ruotsin Malmössä järjestetyissä PM-kisoissa. Ensimmäisessä ottelussaan Hilla kukisti Riihimäen Roosa Torttilan selvin luvuin 11-1. Finaalissa Hillalle tuli vastaan harjoittelukaveri valmennuskeskuksesta ja kova kilpakumppani, Jenna Partanen (Tapiolan Taekwondo Hwang). Jenna oli omassa semifinaalissaan kukistanut upealla suorituksella pitkän ruotsalaisen, Natalie Fogelbergin. Finaalissa tilanteet vaihtelivat, mutta peliajan päättyessä pisteet olivat Hillalle 8-5. Näin Hillalle Pohjoismaiden mestaruus.

Juho Ranta (miehet -87 kg) otti sarjassaan pronssia voittamala neljännesfinaalissa Lahden Aki Tiihosen. Semifinaalissa pääosumien pistelinja suosi sarjan voittanutta Ruotsalaista Dennis Zorkoa, joka eteni sarjavoittoon asti kukistaen finaalissa Helsingin Taekwondon Joonas Rynön.

Teemu Heino (miehet +87 kg) ei niin ikään löytänyt oikeanlaisia osumia semifinaaliottelussaan ruotsalaista Mustafa Jukovicia vastaan. Ottelu päättyi Teemun kovasta yrityksestä huolimatta ruotsalaisen eduksi 2-1. Finaalissa Jukovic voitti lahtelaisen Tero Kuorikosken ja nappasi sarjavoiton.

Kaikki tulokset täällä>>

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.