Ristipellontie 14, ohjeita jalankulkijoille, autoilijoille ja pyöräilijöille

Uudenkin salin liikenneympäristö on vähintäänkin haastava. Tässä joitakin ohjeita jalan, autolla tai polkupyörällä liikkuville. Etenkin autoilijoiden pitää noudattaa näitä ohjeita pilkulleen!

Ovet

Ovet TU11 HAC Punttisali.com

Rakennuksen Ristipellontien puolelta kulkevat vain Punttisali.comin asiakkaat, joilla on jo kulkutunniste. Muut käyttävät rakennuksen takana olevia ovia. Ensimmäinen ovi on HAC:n käytössä ja toinen TU11:n, Punttisalin.comin sekä niiden HAC:n urheilijoiden käytössä, jotka käyttävät pukuhuonetta.

Jalankulku

Kävelyreitti kulkee rakennusta vastapäivään kiertäen. Noudata varovaisuutta. Erityisesti Ristipellontien ylitys on vaarallinen, koska suojatietä ei ole.

Autolla

Autoilijoilla on erityinen vastuu jalankulkijoiden turvallisuudesta. Noudata näitä ohjeita sekä sinulle suullisesti ja liikennemerkein annettuja lisäohjeistuksia!

Ajoreitit

Ajoreitit TU11 HAC Punttisali.com

Kulkeminen tapahtuu rakennuksen ympäri vastapäivään. Huomioi pysäköintipaikat ja pysäköintikieltoalueet.

Sisääntuloon käytetään keskimmäistä porttia ja ulosajo tapahtuu eteläisestä tai pohjoisesta portista.

Pysäköintikieltoalueet

Pysäköintikieltoalueet TU11 HAC PUNTTISALI.COM

Pysäköinti on sallittu vain merkityillä paikoilla. Lastaussillan paikat (merkitty oranssilla) on varattu kuljetuksien sekä huoltoliikenteen käyttöön.

Rakennuksen takana on pysäköinti ehdottomasti kielletty (punainen alue).

Pysäköintipaikat

Vihreällä merkityt paikat ovat HAC:n, TU11:n ja Punttisali.comin käyttäjien käytössä. Käytä vain merkittyjä paikkoja.

Keltaisella merkityt alueet ovat HAC:n, TU11:n ja Punttisali.comin käyttäjien käytössä 17.00-7.00. Käytä vain merkittyjä paikkoja.

Ristipellontien vastakkaisella puolella on runsaasti pysäköintilaa niin kadun varressa kuin parkkipaikoillakin. Huomaa mahdolliset rajoitukset!

Pyörällä

Polkupyörät TU11 HAC Punttisali.com

Pyörille on varattu tilaa HAC:n ja TU11/Punttisali.comin ovien väliselle alueelle. Noudata varovaisuutta alueella liikkuessasi. Älä jätä pyörääsi ajoreitille. 


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress