Kategoriat
Yleinen

Taloudellista tukea harjoitteluun

Taekwondourheilijoiden kampanjan myötä olemme keränneet rahaa vähävaraisten harrastajien tukemiseen vaikeana aikana ja myös sen jälkeen. Tukilahjoituksia on tullut paljon, ja voimme jälleen kerran olla kiitollisia ja ylpeitä harrastajiemme ja näiden lähipiirien vankkumattomasta tuesta.

Avaamme nyt tukihaun kaikille alle 16-vuotiaille harrastajille.

Tee hakemus alla olevalla lomakkeella. Kirjoita perustelut yleisellä tasolla. Älä laita hakemukseen arkaluontoisia tietoja, äläkä esimerkiksi tulojasi lukuina. Pyydämme tarkennuksia tarpeen mukaan. Tuen saajat määräytyvät ensisijaisesti tukijoiden toiveiden mukaan. Jos toiveita ei ole, laitamme hakijat järjestykseen hakemusten perusteella. Tuen saannista ilmoitetaan sähköpostilla.

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennetaan asiakaspalvelun järjestelmään ja/tai asiakasrekisteriin ja niitä käytetään viestinnässä ja asiakkuuteni hoitamisessa kanssani. Lisätietoja osoitteessa https://tu11.fi/taekwondo/gdpr/

  Kampanja jatkuu edelleen. Katso lisää>>


  #tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


  Uutiset  Soita meille: 0451827290
  Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
  OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

  Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


  Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.  fiSuomi
  Powered by TranslatePress