Sali

Taekwondourheilijoiden sali sijaitsee Helsingissä, hyvin kulkuyhteyksien äärellä Vihdin tien ja Kehä 1:n risteyksessä, osoitteessa Ristipellontie 14. Sali on tilava, moderni ja siisti, ja tarjoaa erinomaiset puitteet sinunkin taekwondoharjoitteluusi.

Sali on osa vuonna 2018 rakennettua liikuntahallia, josta eivät palvelut lopu kesken. Lapsien harjoitusten aikana mm. kahvila ja punttisali palvelevat vanhempia miellellään.

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne toimii Salillemme hyvin. Tarkista Helsingin, Espoon ja Vantaan joukkoliikennemahdollisuudet ja -aikataulut osoitteesta:
http://www.hsl.fi/

Vuokraa sali omaan tilaisuuteesi

TU11 vuokraa salia myös ulkopuolisille. Viikolla vapaita aikoja on runsaasti vapaana 7.00-17.00.  Viikonloppuna vapaita vuoroja on pääasiassa lauantaisin. Voit tarkistaa tilanteen harjoitusajat-sivuilta. Käytössä on n. 400 neliötä taekwondomattoa (jaettavissa verholla neljään osaan), erittäin siistit pukuhuoneet ja pieni kahvio / oleskelutila. Välineistä mainittakoon mitsit, potkumaalit, 2 x RedCord, kuntopallo, bosu, speedladderit, kartiot jne…

Toivomme sinulta yleistä siisteyttä, mutta hoidamme itse varsinaisen siivoamisen. Yläkerran ravintola on auki arkisin lounasaikoina. Lisäksi lähistöllä on useita ruokapaikkoja.

Ota yhteyttä meihin info@taekwondourheilijat.fi


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress