Hall

Taekwondoidrottarnas hall ligger i Helsingfors, mycket nära transportförbindelser i korsningen mellan Vihti tie och Kehä 1, på Ristipellontie 14. Hallen är rymlig, modern och ren och erbjuder en utmärkt miljö för din taekwondo-träning.

Hallen är en del av en idrottshall byggd 2018, som inte stannar vid gudstjänster. Under barnövningarna kan t.ex. kaféet och gymmet servar gärna föräldrar.

Kollektivtrafiken i huvudstadsregionen fungerar bra för vår Sal. Kolla kollektivtrafikalternativ och tidtabeller i Helsingfors, Esbo och Vanda på:
http://www.hsl.fi/

Hyr hallen för ditt eget event

TU11 hyr även ut hallen till utomstående. Det finns gott om lediga tider under veckan från 7:00 till 17:00. På helgerna är det främst lediga pass på lördagar. Du kan kolla läget från sidan med träningstider. Det finns ca 400 kvadratmeter taekwondomatta (kan delas i fyra delar med draperi), mycket rena omklädningsrum och ett litet café/loungeområde. Utrustningen inkluderar vantar, sparkmål, 2 x RedCord, fitnessboll, bosu, speedladders, koner, etc...

Vi förväntar oss allmän städning av dig, men själva städningen sköter vi själva. Restaurangen på övervåningen är öppen på vardagar vid lunchtid. Dessutom finns det flera matställen i närheten.

kontakta oss info@taekwondourheilijat.fi


#tu11 #taekwondo #taekwondo idrottare #taekwondo idrottare2011 #aloitataekwondo


NyheterRing oss: 0451827290
Besök personligen eller skicka traditionell post: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsingfors
VI HAR ÖPPET VARDAGAR 17.00-20.30 ELLER ENLIGT AVTAL

Licens krävs för tävlingar och alla föreningsevenemang. Dessutom kan du samtidigt skaffa dig en prisvärd träningsförsäkring.


Sidan använder cookies för att optimera användarupplevelsen. Sidan lagrar inte användardata. GDPR-kompatibelt register- och dataskyddsuttalande.sv_SESvenska
Powered by TranslatePress