Kategoriat
Yleinen

Opiskelijoiden SM-kisat Tampereella 24.11.2012

Tampereen Nääshallissa käytiin tänään 24.11.2012 opiskelijoiden SM-kisat. Taekwondourheilijoiden salilta mukana oli kolme kilpailijaa. Naisten alle 49 kilon sarjaan osallistui Tanja Lovikka, joka pääsi suoraan finaalin ottelemaan Klaukkalan Johanna Niemistä vastaan. Ottelu kulki tasaisena loppuun asti ja Tanja sai käännettyä tilanteen itselleen kolmannessa erässä vahvoilla hyökkäyksillään. Tiukka ottelu päättyi lukemiin 3-1 ja Tanjalla siis kultamitali!

Taekwondo | TU11:n mitalistit
Jotain hymynkaretta suupielessä…

Elom Damalie osallistui alle 80 kg sarjaan, jossa oli yhteensä neljä osanottajaa. Pool-kaaviolla käydyssä sarjassa Elom pääsi ottelemaan kaikkia osallistujia vastaan ja keräsi itselleen kaksi tappiota ja yhden voiton. Porin taekwondon Topi Unkila voitti Elomin ensimmäisessä ottelussa äärimmäisen tiukasti 1-2 kolmannen erän lopussa tehdyllä pisteellä. Toisessa ottelussa vastaan asettui Loviisan taekwondon Jouni Lahtinen jota vastaan Elomin keskittyminen herpaantui ja Jouni pääsi rokottamaan pisteitä pääosumilla. Lukemat Jounille 10-1. Kolmannessa ottelussa vastuksena oli Tampereen Kumgangin Reza Salehi. Pieniä kolhuja kerännyt Elom ei kyennyt tarjoamaan parasta osaamistaan, mutta hyödynsi hyvin vastustajan rikkonaisen ottelutyylin ja hankki tälle varoituksia. Tilanteen ollessa kolmannessa erässä 9-7 Salehin hyväksi, hankki Elom hänelle neljännen täyden varoituksen ja täten voitti ottelun vastustajan hylkäyksellä. Tästä palkintona pronssinen mitali!

Taekwondourheilijoiden salilla ohjaajana toimiva Pauli Raivio osallistui miesten alle 68 kilon sarjaan, joka oli kilpailuiden isoin sarja, kymmenen ottelijaa. Paulin tiellä voittoon kaatui ensimmäisenä Turun Budokwain Ahmed Abdulghani luvuin 12-0 toisen erän päätteksi piste-eron turvin. Toinen vastus, Joensuun taekwondon Hannu Lavikainen, jonka kanssa oteltiin jo täydet kolme erää. Hieman tahmeasti otellut Pauli voitti kuitenkin rutiinisuorituksilla luvuin 9-5 joka tiesi paikkaa semifinaalissa. Semifinaalissa vastassa oli taas Budokwain edustaja, normaalisti alle 63 kiloisissa otteleva Anton Saari, Nuoren Saaren kokemus ei vielä riittänyt Paulin mukana pysymiseen ja kolmannessa erässä saatiin piste-ero täyteen luvuin 14-2 ja finaalipaikka plakkarissa. Finaalissa vastusta tarjosi kolmen erän edestä Aleksi Nurisalo Tampereen Kumgangista. Kahden tiukan erän jälkeen Pauli sai johdon kolmannessa erässä ja piti sen loppuun asti kasvattaen lopputuloksen lukemiin 3-6. Paulille täyden päivätyön jälkeen kultainen mitali kaulaan!

Taekwondourheilijat onnittelee kaikkia mitalisteja voimakkaasti! Valmentajana ja fysiosetänä paikalla hääri Juho Ranta.

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.