Kategoriat
Etusivu slider Yleinen

Avoimet ovet vetivät väkeä

Vierailijoita riitti Konalan avoimien ovien päivänä

Konalan salin ovi oli tuskin saatu auki sunnuntaina, kun ensimmäiset innokkaat tutustujat tulivat hakemaan esimakua taekwondosta. Päivän kestohittejä olivat kokeilutreenit, nopeuspotkukisat, pallottelut ja tietty pullakahvit. Ilmapiiri salilla mukaili päivän säätä: lämmin ja aurinkoinen. Kiinnostusta riitti myös Malminkartanon Elojuhlilla, jossa päivystivät Sampo, Petteri ja Pauli. Heidän lisäkseen paikalle tulivat Victoria, Bella ja Janika pitämään sankkajoukkoiselle yleisölle vauhdikkaan lajinäytöksen. Erityiskiitos tytöille osallistumisesta näytökseen.

Taekwondourheilijat kiittää kaikkia tutustujia ja toivottaa lämpimästi tervetulleeksi mukaan treeneihin.

Ilmaiset treenikuukaudet arvottu

Onnetar on suorittanut ilmaisten treenikuukausien arvonnan. Tällä kertaa onnenpotku osui seuraavien osallistujien kohdalle:

Viivi Lehtisaari

Milla Vaskelainen

Aiden Smith

Onnittelut voittajille! Salilla nähdään!

teemu

ptri