Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Kevään harjoitusajat

Harjoitusaikoihin ei merkittäviä muutoksia keväällä

Kevät2018

  • Perusryhmien harjoitusaikoihin ei tule muutoksia
  • 3-6 vuotiaat sulautetaan takaisin yhdeksi ikäryhmäksi 4-6-vuotiaat, jolla on kaksi harjoitusta viikossa. Keskiviikon harjoitukset on jaettu taitotason mukaan kahteen ryhmään: Alkeissa harjoittelevat tiikerimerkin suorittaneet ja jatkoryhmässä lohikäärmemerkin suorittaneet ja sitä edistyneemmät. Lisätietoja ryhmäjaoista voit kysellä Marilta tai Paulilta salilla. Uusi jako tehdään, sillä moni entisistä 3-4-vuotiaissa harjoitelleista toivoi kahta viikkotuntia ja monet kävivät joka tapauksessa harjoittelemassa 5-6-vuotiaiden kanssa maanantaisin.
  • Ottelun kilparyhmä jaetaan iän mukaan kahteen ryhmään. Lapset harjoittelevat ma-ke klo 16-17 ja nuoret ja aikuiset myöhemmillä vuoroilla. Jaolla saadaan varmistettua tarkasti kohdennetut harjoitukset kaikille ikäryhmille. Lisätietoa ryhmistä saat Sampolta.
  • Liikesarjojen kilparyhmän tiistain harjoitus on suunnattu oman seuran lapsille ja kadetti-ikäisille kilpailijoille, jotka tavoittelevat menestystä niin koti- kuin ulkomaisissa kilpailuissa
  • Aikuisten oma aamutreeni jatkaa pyörimistään tiistaiaamuissa. Tervetuloa mukaan!
  • Uudet harjoitusajat astuvat voimaan maanantaina 8.1.2018

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


Uutiset



Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.



fiSuomi
Powered by TranslatePress