Kategoriat
Yleinen

Jenna ja Matti olympia- ja paralympiakarsintoihin

Jenna Partanen ja Matti Sairanen suuntaavat seuraavaksi Bulgariassa järjestettäviin karsintaturnauksiin. Teemu Heino valmentaa Jennaa ja Sampo Pajulampi Mattia. Lisäksi mukaan lähtee Pauli Raivio sparripariksi ja avustavaksi valmentajaksi.

Olympiakarsinta käydään Bulgarian Sofiassa. Karsintoja siirrettiin kerran, mutta samassa paikassa järjestettyjen onnistuneiden EM-kisojen jälkeen paikat Tokioon voidaan jakaa. Terveysturvallisuustoimenpiteet ovat turnauksessa tiukat. Koko kilpailu järjestetään yhden hotellin sisään rakennetussa kuplassa. Lisäksi itse ottelutapahtuma on vielä kupla kuplan sisässä. Olympiakarsinassa kisalipun saa sarjan kaksi parasta ja paralympiakarsinnassa koko sarjan voittaja. Molemmissa kilpailumuodoissa karsinta käydään on armotontakin armottomammalla suoralla cup kaaviolla.

Suomesta karsintaan osallistuu TU11:n edustajien lisäksi turkulainen Niko Saarinen miesten alle 58 kilon sarjaan ja Madridissa asuva Suvi Mikkonen naisten alle 57 kilon sarjaan.

Jenna Partanen, taekwondo, naiset alle 67 kiloa, ottelupäivä perjantai 7.5.

Jennan sarja on erittäin kiharainen. Kisalipun lunastamiseen realistisesti pystyviä on toistakymmentä. Ainoa erottuva ennakkosuosikki on sarjan ykkösrankattu Euroopassa, Ranskan Magda Wiet-Henin. Jenna otteli Wiet-Heniniä vastaan 2019 Universiadeissa taipuen hiuksenhienosti.

Jenna viimeistely on kuitenkin sujunut hyvin ja Jenna lähtee turnaukseen haastajan roolissa, mutta luottavaisena.

Matti Sairanen, para-taekwondo, miehet alle 61 kiloa, yhdistetty vammaluokka K44-K43, ottelupäivä sunnuntai 9.5.

Matti on sarjan ykkösrankattu omassa vammaluokassaan K44. Yhdistetystä sarjasta K43 tulevat urheilijat ovat huomattavasti vakavamin vammautuneita, joten lähtötilanne on hyvä. Kuitenkin kilpailumuoto ei suo varaa epäonneen tai virheisiin. Etukäteen kovin vastus on Azerbaizanin Imamaddin Khalilov.


Jenna Partanen

Jenna Partanen

Jenna Partanen (s. 1996) asuu Helsingissä ja edustaa taekwondossa helsinkiläistä Taekwondourheilijat 2011 -seuraa ja opiskelee Helsingin yliopistossa lääketiedettä. Hän on aloittanut taekwondon 10-vuotiaana ja parhaina saavutuksinaan ovat alle 21-EM pronssi, Olympiapainoluokkien EM 5. sija sekä Universiadien 5.sija. Jenna kilpailee naisten alle 67 kilon painoluokassa. Häntä valmentaa Teemu Heino apunaan Sampo Pajulampi ja Pauli Raivio.


Matti Sairanen

Matti Sairanen
Matti Sairanen (s. 1985) asuu Espoossa ja edustaa taekwondossa helsinkiläistä Taekwondourheilijat 2011 -seuraa. Hän on edustanut Suomea Pyeongchangin paralympialaisten lumilautailussa Banked Slalomissa (20.) sekä Snowboard Crossissa (17.)sekä saavuttanut taekwondon para-MM-kilpailuissa kaksi hopeaa ja yhden pronssin. Taekwondossa  Matin vammaluokka K44 ja painoluokka alle 61 kiloa. Tokiossa käydään yhdistetty vammaluokka K44+K43. Hän on vammautunut liikenneonnettomuudessa. Häntä valmentaa Sampo Pajulampi, joka toimii myös parataekwondomaajoukkueen päävalmentajana.


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress