COVID-19 TURVAOHJEET HARJOITUKSIIN

Olemme järjestäneet harjoitukset mahdollisimman turvallisiksi. On kuitenkin jokaisen harjoittelijan vastuulla seurata näitä ohjeita ja auttaa huolehtimaan kaikkien turvallisuudesta.

COVID-19 turvaohjeet harjoituksiin

  • Salille ei saa tulla, jos on vähäisiäkään hengitystieinfektion oireita. Valmentajalla on velvollisuus poistaa salista harjoittelijat, jotka hän tulkitsee sairaiksi.
  • Suosittelemme harrastajille ja huoltajille kasvomaskin käyttöä liikuntahallin sisätiloissa. Suositus ei koske harjoitustilanteita.
  • Jokaisen tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Kädet tulee pestä ennen ja jälkeen treenien. Käsidesiä on saatavilla hallin eteisaulasta.
  • Suosittelemme, että huoltajat eivät jää seuraamaan lasten harjoituksia sivusta. Paikalla olevien tulee varmistaa, että turvavälit muihin katsojiin pidetään. 
  • Asiakaspalvelu pyritään toteuttamaan pääosin sähköpostilla tai puhelimitse. Tavoitat meidät  tai 0451827290.

Voit lukea lisää koronaviruksesta ja sen leviämisen estämisestä THL:n sivuilta>>

Korona TU11 Taekwondourheilijat 2011


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress