Kategoriat
Etusivu Yleinen

Menestystä liikesarjojen Austrian Openista

29.-30.6.2024 käytiin vuosittaiset Austrian Open -poomsekisat, jotka perinteisesti ovat olleet yksi Euroopan suurimmista poomsekisoista ja tänäkin vuonna kilpailut houkuttelivat paikalle yli 400 osanottajaa lukuisista eri maista. Tänä vuonna Austrian Open toimi myös toisena kolmesta valintakilpailusta marraskuussa Hong Kongissa pidettäviin MM-kisoihin.

Lauantaina käytiin kaikkien ikäluokkien yksilösarjat, joissa TU:laisista kilpailivat Aino ja Sofia Female U17 -sarjassa, Christian Male U30-sarjassa ja Marita Female U60 -sarjassa.

Junior Female -sarja oli valtavan kokoinen 57 osanottajallaan, joten se jaettiin kahteen lohkoon joista molemmista puolet pääsivät seuraavalle kierrokselle semifinaaliin. Aino kilpaili ensimmäistä kertaa kisatauon jälkeen ja selvitti tiensä semeihin, Sofian jäädessä hyvistä suorituksista huolimatta täpärästi alkukierrokselle. Semifinaaleissa karsinta oli raaka, sillä jäljellä olevista 28 kilpailijasta vain 8 etenivät finaaliin. Aino teki vakaat ja varmat suoritukset, mutta jäi valitettavasti sijalle 10 ja niukasti finaalin ulkopuolelle.

U30- ja U40-sarjat käytiin elimination -systeemillä, jossa kilpailijat ottavat mittaa toisistaan yksi yhtä vastaan ja voittaja etenee aina seuraavalle kierrokselle kohdaten uuden vastustajan. Christian otti varman voiton ensimmäisen kierroksen vastustajastaan, mutta toisella kierroksella lopulta pronssia napannut norjalainen oli parempi ja Christianin lopullinen sijoitus oli 9.-16.

Female U60 -sarjassa käytiin kaksi kierrosta, joissa Marita selvitti tiensä varmoin ottein semifinaaleista finaalikierrokselle. Finaalissakin Marita teki onnistuneet suoritukset ja lopputuloksena 6. sija, heti MM-pronssimitalisti Niina Virtalan kannoilla.

Sunnuntaina oli pari- ja ryhmäsarjojen, sekä freestylen vuoro. Sofia kilpaili Pair U17 -sarjassa luottoparinsa Herttoniemen Lassi Kaasisen kanssa ja eteni tuttuun tyyliin semifinaaleista finaaliin. Taso oli kuitenkin todella kova ja viittä vaille EM-pronssiakin napannut pari oli lopulta 6.

Marita puolestaan kilpaili Team Female O30 -sarjassa Jenny Nymanin ja Kati Kuosmasen kanssa. Tämä kokoonpano on suhteellisen tuore, mutta siitä huolimatta ja kovan treenin ansiosta esitykset olivat onnistuneita ja tuloksena 3. sija Itävallan ottaessa hopeaa ja Saksan kultaa.

Freestyle-sarjoissa TU:ta edusti Christian Male O17-sarjassa. Christianin koreografia koki vielä viime hetkellä pienen muutoksen joka ei menoa haitannut ja suoritus sujui loistavasti. Hopeamitali oli lähellä, mutta Saksan konkari Steven Behn nappasi sen täpärästi, Christianille kotiinviemisiksi kunnioitettava pronssimitali.

Kolmas ja viimeinen valintakisa käydään Kroatian Zaprešićissa 12.10. johon varmasti ainakin osa TU:n kisajoukkuetta on suuntaamassa.

TU11 urheilijoiden tulokset:

Aino Kortelainen, junioritytöt, 10.
Sofia Sarala, junioritytöt, putosi ensimmäisellä kieroksella
Christian Kamphuis, MU30, 9.-16.
Christian Kamphuis, MO-17 freestyle, 3.
Marita Jaakkola, FU60, 6.
Sofia Sarala&Lassi Kaasinen (Herttoniemi), junioriparit, 6.
Marita Jaakkola, Jenny Nyman, Kati Kuosmanen, Team F060, 3.
 


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress