Kategoriat
Yleinen

Porin Ruspuutto 2 -turnaus olikin aurinkoinen taekwondourheilijoille

Porissa 7.9. järjestetty Roospuutto 2 -turnaus oli menestyksellinen. Liikesarjoissa vahva joukkue otti omansa ja aloittelijoista koostuneen ottelujoukkueen tytöt olivat toivat myös kultaa Helsinkiin, poikien jäädessä mitaleitta.

Liikesarjat

Kisapäivän urakan aloittivat Marita ja Kirsimarja Yli 50 Female -sarjassa. Molemmilta hienot suoritukset ja tuloksena Maritalle kultainen, ja Kirsimarjalle pronssinen mitali, hopeamitalin ollessa Kirsimarjalla hyvin lähellä. Seuraavana vuorossa oli Parit yli 30 -sarja, jossa Laura ja Ville kilpailivat parina, sekä Marita uuden parin Elia Zolfagharin (Manse) kanssa. Maritalle ja Elialle tuloksena neljäs sija, Villelle ja Lauralle hopeamitali harmittavan pienellä, 0,01 pisteen erolla kultamitalisteihin.

Yhden sarjan mittaisen tauon jälkeen Laura ja Ville jatkoivat Ryhmät yli 30 -sarjaan, jossa he kilpailivat omien ryhmiensä kanssa. Tiukan kisan jälkeen kultaa meni Villelle, Tatu Iivanaiselle (Mudokwan Vantaa) ja Jeppe Aukiolle (Taekwondo Vihti) ja hopeaa Lauralle, Miia Siutilalle (Budokwai) ja Laura Wildille (Mudokwan Vantaa). Laura sai tämän jälkeen jälleen vain yhden sarjan verran taukoa ennen yksilösarjaansa, Alle 40 Female. Laura otti varmoin ottein kultaa, jättäen tiimikaverinsa Miian ja Lauran himmeämmille mitaleille.

Heti Lauran jälkeen oli Sofian vuoro Parit alle 17 -sarjassa luottoparinsa Lassi Kaasisen (Herttoniemi) kanssa. Hieman nuoremmista kilpakumppaneista ei ihan vielä ollut vastusta kokeneelle parille ja tuloksena selvällä erolla kultainen mitali. Myöhemmin iltapäivällä oli vielä Sofian yksilösarjan vuoro (Juniorit Female), joka olikin ranking-sarjoista kisojen suurin. Sofialla oli erittäin varmat otteet jo ensimmäisellä kierroksella, hänen jatkaessa finaaliin sijalla 2. vain 0,06 pisteen erolla ykkösestä. Finaalikierroksella suoritusten taso pysyi vakaana kuten sijoituskin, tuloksena hopeamitali.

Loistavaa menestystä siis jälleen kerran Taekwondourheilijoille! Porin kisoista mainittakoon hienona yksityiskohtana myös viime aikoina niukan tuomaritilanteen elpyminen, sillä kisoissa päästiin ensimmäistä kertaa Suomessa kilpailemaan MM- ja EM-kisoistakin tutulla seitsemän tuomarin järjestelmällä, jopa molemmilla matoilla.

U17 female: Sofia 2.
U40 Female: Laura 1.
O50 Female: Marita 1.
Kirsimarja 3.
U17 Pair: Sofia & Lassi (Herttoniemi) 1.
O30 Pair: Laura & Ville 2.
Marita & Elia (Manse) 4.
O30 Team: Ville, Jeppe (Vihti), Tatu (Mudokwan) 1.
Laura, Miia (Budokwai), Laura (Mudokwan) 2.

OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.