Categorias
primeira página Controle deslizante Boletim de Notícias

Uma maravilhosa abertura da temporada de séries de negócios no Lohja Open

Liikesarjaurheilijat hyvässä vireessä kaudenavauskisassa

Liikesarjojen kilpailukausi avattiin Lohjalla lauantaina 16.3. Kilpailun tasoa lisäsi vahva ruotsalaisedustus, joten esimerkiksi kadettityttöjen sarjassa mitaleiden eteen täytyi tehdä töitä kolmen kierroksen verran. Ylsiesti ottaen TU:n liikesarjaurheilijoiden suoritukset olivat erinomaisia ja todellisia itsen ylityksiäkin nähtiin.

Mieleen jäivät Ainon loistoesitykset ja  voitto kadettitytöistä sekä Vickanin todella terävät ja keskittyneet suoritukset samasta sarjasta. Samaa voi todeta myös Sofian päivän suorituksista. Bellan, Sofian ja Vickanin ryhmässä synkro löytyi mainiosti. Alex oli ainoa yksilösarjassaan, mutta sai keskityttyä juuri niihin asioihin, joita ennalta oli ajateltukin, mikä näkyi hyvinä pisteinä. Tiitu debytoi U30-liigasarjassa ja eteni finaaliin saakka eheillä ja rauhallisilla esityksillä. Samassa sarjassa Elina esitti hallitut ja puhtaat vedot ja ryhmässä synkro oli erinomainen. Eero löysi hyvin voimaa suorituksiinsa ja tekeminen oli vahvaa ja keskittynyttä. Myös Ville loisti presentaation osalta sekä yksilössä että ryhmässä. Laura teki keskittyneet suoritukset ja vankka kisakokemus näkyi rauhallisuutena ja kykynä keskittyä kilpailutilanteessa.

EM-kilpailuihin valmistautuvien urheilijoiden osalta voi todeta, että hyvältä näyttää!

Taekwondoliitto muisti myös tunnustuksella Vickanin, Bellan, Sofian ja Ainon huikeita mitalisuorituksia syksyn lasten EM-kilpailuista. Onnittelut vielä kertaalleen!