Taekwondourheilijat

TU11 tarjoaa innostavan ympäristön harjoitella taekwondoa kaikenikäisille ja -tasoisille, aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Valmennus on systemaattista ja valmentajat maamme parhaimmistoa.

Strategia

Visio 2031

TU11 on vuonna 2031 suurin suomalainen taekwondo-organisaatio, jolla on useita toimipisteitä ja yhteistyöseuroja.

TU11 on vuonna 2031 Suomen paras ympäristö harjoitella taekwondoa. TU11 toteuttaa arvojaan ja toiminta on sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristön näkökulmasta kestävää.

TU11 on vuonna 2031 kaikissa taekwondon virallisissa kilpailumuodoissa kansallisesti paras taekwondoseura ja kansainvälisesti sen aikuisurheilijat ovat arvokisamitalitasolla.

TU11 on teknisen ja urheilullisen kehityksen etulinjassa.

Missio

Taekwondourheilijoiden missio on:

Kasvattaa eettisesti kestävällä tavalla kansainvälisen tason huippu-urheilijoita ja urheilullista elämäntapaa toteuttavia ihmisiä sekä parantaa taekwondon tunnettavuutta ja asemaa lajina Suomessa.

Arvot

TU11 strategia

Taekwondourheilijoiden neljä perusarvoa ja toiminnan kulmakiveä ovat INNOSTUS, OSAAMINEN, SUUNNITELMALLISUUS ja VÄLITTÄMINEN. Taekwondourheilijoille arvot ovat olennainen osa toimintaa ja ohjaavat myös arjen päätöksentekoa ja käytäntöjä. Kun missio ja visio kertovat miksi asioita tehdään ja mihin haluaisimme päästä, arvot kertovat miten toimimme ja toteutamme missiota ja matkaamme kohti visiota.

Lue lisää Taekwondourheilijoiden toiminnasta»

Lue millaista on taekwondoharrastus on Taekwondourheilijoissa»

Tarina

Vuonna 2011 monen asian yhteisvaikutuksen seurauksena viisi taekwondourheilijaa päättivät pohdinnan jälkeen perustaa Suomeen uudenlaisen taekwondoseuran. Toiminnan lähtökohdaksi otettiin urheilu ja ryhdyttiin kehittämään toimintamallia, jossa jokainen harrastaja pääsee päivittäin harjoituksissa urheiluvalmennuksen näkökulmasta suunniteltuihin treeneihin. Ja niin kuin toiminnassamme usein käy, asiasta innostuttiin ja hyvin nopealla aikataululla avattiin taekwondosali Konalaan. Seuralle piti saada nimi ja loppujen lopuksi nimi tuli kuin itsestään, Taekwondourheilijat 2011, kavereiden kesken TU11.

Alun pikkusalista ja viidestä valmentajasta olemme kasvaneet yhdeksi Suomen kattavimmista harjoitussaleista ja valmennustoiminnassa on mukana tällä hetkellä melkein 30 valmentajaa. Muutimme uudelle salillemme 2018. Salilta löytyy ammattitaitoisen valmentajaporukan lisäksi kaikki tarvittavat välineet monipuoliseen harjoitteluun. Lisensseissä mitattuna olemme olleet viime vuosina Suomen suurin taekwondoseura.


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress