Miten osallistun kilpailuihin ja mitä tarvitaan?

Perusasiat

  • Kilpaharjoittelusta ja  sen aloittamisesta voit lukea valmennusblogista: Kilpailijan polun ensiaskeleet Taekwondourheilijoissa
  • Kaikissa kilpailuissa sarjat on jaettu iän, koon ja taitotason mukaan. Vastustajasi ovat siis samalla viivalla kuin sinä, joten tässä suhteessa kisoihin osallistumista ei kannata jännittää.
  • Kilpailut maksavat noin 35€ tapahtumasta riippuen, ja seura laskuttaa ne jälkeenpäin osallistujilta.
  • Kisoihin ilmoittaudut lähettämällä sähköpostia info@taekwondourheilijat.fi tai omalle valmentajallesi treenien yhteydessä. Alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien suostumus kisaamiseen. Ilmoittautumisten määräpäivä on aina noin viikko ennen kisoja, joten ilmoittauduthan ajoissa.
  • Kaikissa kilpailuissa tarvitset Suomen taekwondoliiton lisenssin, jonka voit käydä tilaamassa liiton sivuilta. Myös vakuutus on oltava. Jos oma vakuutuksesi ei kata taekwondokisaamista, voi lisenssin oston yhteydessä tilata myös vakuutuksen.
  • Ottelukilpailuissa tarvitset omat suojat (Kypärä, hammassuojat, otteluhanskat, käsivarsisuojat, säärisuojat, alasuojat sekä elektroniset jalkapöytäsuojat). Osan suojista voit lainata seuralta tarvittaessa.
  • Kilpailuissa on aina mukana valmentaja/valmentajia, jotka kertovat mitä kisoissa tapahtuu ja opastavat kisapäivän aikana.

Miten hankin suojat?

Suojat takaavat turvallisen treenaamisen ja kilpailemisen. Taekwondovarusteisiin kuuluu puvun lisäksi otteluharjoittelussa tarvittavat suojat. Harjoittelemme kaikissa ryhmissä ottelutekniikoita parin kanssa vähintään kerran kuukaudessa ja jatkoryhmistä eteenpäin useamminkin. Hyvät suojat takaavat turvallisen harjoittelun. Suojia saa aina lainaksi seuralta, mutta suosittelemme vahvasti omien ostamista. Näin koko on taatusti oikea eikä tarvitse pelätä edellisten treenien hikiyllätyksiä. Lainasuojat ovat myös olleet vuosia käytössä eivätkä enää uuden veroisia. Salin varustekauppa Pro Dobok Finland tarjoaa harrastajille suojapaketit alennettuun hintaan.

Tilauslomakkeen saat lomaketelineestä. Palauta lomake tiskille niin toimitamme sinulle suojat suoraan treeneihin!

Perusharrastajan suojapaketti – 45€

Sopii perusryhmissä käyville harrastajille
Paketti sisältää käsivarsisuojat ja säärisuojat.

Aktiiviharrastajan suojapaketti – 109€

Sopii harrastajaottelussa ja salikisoissa käyville harrastajille
Paketti sisältää käsivarsisuojat, säärisuojat, hammassuojat, alasuojat ja ottelukypärän.

Kilpaurheilijan suojapaketti – 180€

Sopii kilpatreeneissä ja kilpailuissa käyville tai niihin tähtääville harrastajille Paketti sisältää käsivarsisuojat, säärisuojat, hammassuojat, alasuojat, ottelukypärän, otteluhanskat ja panssarin.

Kilpailuissa tarvitaan lisäksi elektroniset jalkapöytäsuojat, joiden myymiseen Pro Dobok Finlandilla ei ole lisenssiä.


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress