Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Hyödynnä harjoittelumahdollisuudet sulun aikana!

Etelä Suomen AVI jatkoi yksityisten liikuntatilojen sulkua koskevaa linjausta huhtikuun loppuun saakka. 2008 ja myöhemmin syntyneet saavat edelleen jatkaa harjoittelua salilla, mutta tätä vanhemmat harjoittelevat etäyhteyksin. Tarkistathan vielä omat harjoitusaikasi tarvittaessa:

HARJOITUSAJAT

Kiitos teille kaikille joustavuudesta ja tuestanne muuttuvien harjoitteluolosuhteiden keskellä!

Livetreenikilpailu

Ohjattuja livetreenejä järjestetään Zoomissa ma-to jokaisena iltana. Harjoitukset on suunniteltu yli 12-vuotiaille harrastajille sopiviksi, mutta tätä nuoremmat voivat hyvin osallistua mukaan.

Eniten livetreeneihin osallistuneet voittavat mahtavia palkintoja, jotka tarjoaa salin yhteydessä toimiva varustekauppa Pro Dobok.

  1. 100€ lahjakortti
  2. 50€ lahjakortti
  3. 25€ lahjakortti

Valmentajat ottavat osallistujat ylös treenien yhteydessä, joten muistakaa kirjoittaa oikea nimenne osallistuessanne treeniin.

LIVETREENIT

Päivän pikatreenit ja livetreenit

Julkaisemme lähes joka arkipäivä klo 15 aikaan uuden päivän pikatreenin sivuillamme, Facebookissa sekä Youtube-kanavallamme. Pikatreenit ovat noin 10 minuutin treenejä, jotka voi tehdä koska tahansa ja missä tahansa. Treenit sopivat niin vasta-alkajille kuin konkareillekin.

Eniten pikatreenejä tehneille luvassa yllätyspalkintoja. Harrastajat ilmoittavat sulun jälkeen, montako pikatreeniä tekivät. Pikatreenien osallistuminen on valmistauduttava todistamaan vastaamalla muutamiin helppoihin kysymyksiin treenien aiheista.

Tämän lisäksi jatkamme virtuaalitreenipankin kokoamista verkkosivuillemme.

VIRTUAALITUNNIT

Varaa yksityistunti tai sali omaan käyttöösi

AVI:n päätöksen mukaisesti sali on suljettu. Sulku ei kuitenkaan koske perhetapahtumia. Voit varata alueen 1 samassa taloudessa asuvan perheesi käyttöön, jos perheessäsi on 2007 tai aiemmin syntyneen henkilön harjoittelusopimus voimassa. Voit varata kaksi tuntia peräkkäin, mutta vain kerran viikossa. Varattavat tunnit tarkistetaan järjestelmästä. Alueelle 1 kuljetaan HAC:n käytävän ovesta.

Myös yksityistunteja on mahdollista järjestää. Varaa yksityistunnit sopimalla valmentajan kanssa tunti, ja tämän jälkeen varaa sali käyttöönne.

Yksityisvarauksien aikana välineiden käyttö on sallittua, mutta muistathan desinfioida ne treenin loppuessa.

Huom! alle 18-vuotiaalla tulee olla vastuullinen huoltaja mukana.

VARAUKSIIN

AVI:n ohje

“Tila voidaan vuokrata yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa yksityistä käyttöä varten. Sellaista käyttöä on esimerkiksi tilan käyttäminen syntymäpäiväjuhlien tai häiden järjestämiseen. Yksityis- ja perhe-elämän piiriin ei esimerkiksi kuulu urheilujoukkueen harjoitukset tai kuntosalin käyttö toisilleen ennestään tuntemattomien henkilöiden kanssa, vaikka tilan olisi vuokrannut yksityinen henkilö.

Sallittua enimmäishenkilömäärää ei aluehallintovirasto voi täsmällisesti määritellä. Tilan vuokrannut yksityinen henkilö voi tuoda mukanaan tilaan esimerkiksi personal trainerin tai muun yksityisopettajan niin halutessaan. Tällaista toimintaa ei kuitenkaan voida suositella, sillä tarpeettomien lähikontaktien välttäminen on tärkeää tartuntariskin vähentämiseksi.”

Kilparyhmille järjestämme ulkoharjoittelumahdollisuuksia sekä ohjeistamme erikseen omatoimiseen harjoitteluun.


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress