Kategoriat
Etusivu Yleinen

Taekwondourheilijat panostaa jatkossa omaan otteluvalmennukseensa

Taekwondourheilijat panostaa jatkossa otteluvalmennukseensa. Keskustelut pääkaupunkiseudun valmennusyhteistyöstä ja sen kehittämisestä ovat käynnissä sekä liiton että naapuriseurojen kanssa, ja toivottavasti kesään mennessä löydämme uusia aiempaa tehokkaampia yhteistyömuotoja.

Nykyiset muille seuroille ilmaiset tiistai- ja keskiviikkotreenit jäävät kuitenkin pois maaliskuun alusta ja tilalle tulee Paulin vetämät ottelutreenit tiistaisin ja Juhon ohjaamat treenit keskiviikkoisin. Master Cho vetää treenit jatkossa tiistaisin ja torstaisin Malmilla ja näihin treeneihin voivat urheilijamme osallistua entiseen tapaan.

Yhteistyömme KampSport-fighters Taekwondon ja Espoo Taekwondo Academyn kanssa jatkuu edelleen ilman muutoksia.

Myös muiden seurojen harrastajat ovat tervetulleita edelleen salillemme harjoittelemaan esimerkiksi kymppikortilla.

Jatkossa huippuryhmän treenivalikoima ja ohjaajat ovat seuraavat: Fatima Boughrara (ma 19.00-21.00),  Pauli Raivio (ti 18.30-20.00), Juho Kostiainen (ke 19.00-21.00) ja  Sampo Pajulampi & Mari Lapinsalo (to 20.00-21.00). Perjantaisin pyrimme järjestämään yhteiskyytejä Porvooseen Juulin sparritreeniin (17.00-18.30).Master Cho jatkaa aamutreenejä tiistaisin ja torstaisin 8.00-9.30 valikoidulle ryhmälle.

Koska muutos varmasti herättää kysymyksiä, järjestämme asiasta keskustelutilaisuuden 27.2. klo 19.00. Tervetuloa!


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress