Kategoriat
Etusivu Yleinen

Tue lasten ja nuorten harrastusta!

Meillä aloittaa vuosittain n. 100-200 lasta ja nuorta, joista osalla on hyvin haastava elämäntilanne. Seuramme ei ole halvin mahdollinen paikka harrastaa taekwondoa, mutta jokaisella pitää olla mahdollisuus saada laadukasta opetusta. Pyydämmekin nöyrästi apuanne.

Tue lasten ja nuorten harrastamista suoraan

Maksa valitsemasi summa pankkitilille FI5351610520054168 / Taekwondourheilijat 2011 Ry. Kirjaa viestikenttään tunnus “Nuorten harrastamisen tuki”, oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi:

Nuorten harrastamisen tuki
Mikko Mallikas
mikko.mallikas@gmail.com

Lahjoitetut varat käytetään suoraan lasten ja nuorten harrastusmaksujen pienentämiseen. Lapset ja nuoret voivat hakea tukea, joka on maksimissaan puolet harrastusmaksusta, vapaamuotoisella hakemuksella.

Tukijäseneksi liittyminen

Jos haluat tukea Taekwondourheilijoiden toimintaa, voit helposti liittyä tukijäseneksi. Maksa haluamasi summa, kuitenkin vähintään 10 € pankkitilille FI5351610520054168 / Taekwondourheilijat 2011 Ry. Kirjaa viestikenttään tunnus “kannatus”, oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi:

Kannatus
Mikko Mallikas
mikko.mallikas@gmail.com

Jo pienikin summa auttaa meitä järjestämään enemmän ja parempia liikuntaharrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Tue kahvirahastoamme

Kahvirahastoon voi lahjoittaa maksamalla valitsemasi summan Mobile Paylla numeroon 49320 ja kirjaamalla maksun aiheeksi:

tuki

Kahvirahastoon keräämämme tuotot käytämme suoraan seuran toiminnan kehittämiseen.

Haluatko tukea seuraamme jollakin muulla tavalla?

Jos sinulla on halua tukea seuraamme jollain muulla tavalla, olemme avoimia ehdotuksille.Etenkin huippu-urheilutoimintamme kaipaa kipeästi tukijoita.

Ota yhteyttä! 


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress