Kategorier
framsida Allmän

Stöd barn och ungas hobby!

Cirka 100-200 barn och unga börjar hos oss varje år, varav några har en mycket utmanande livssituation. Vår klubb är inte det billigaste tänkbara stället att utöva taekwondo på, men alla ska ha möjlighet att få kvalitetsundervisning. Vi ber ödmjukt om din hjälp.

Stöd barns och ungas fritidsintressen direkt

Betala valfritt belopp till bankkontot FI5351610520054168 / Taekwondo atleter 2011 Ry. Ange koden "Ungdomshobbystöd", ditt namn och e-postadress i meddelandefältet:

Stöd till ungas fritidsintressen
Mikko Mallikas
mikko.mallikas@gmail.com

De skänkta medlen används direkt till att sänka hobbyavgifterna för barn och unga. Barn och unga kan söka stöd, som är max hälften av hobbyavgiften, med en fri ansökan.

Gå med som stödmedlem

Om du vill stödja Taekwondo-idrottares aktiviteter kan du enkelt gå med som stödmedlem. Betala önskat belopp, dock minst €10 till bankkonto FI5351610520054168 / Taekwondo atleter 2011 Ry. Ange koden "support", ditt namn och din e-postadress i meddelandefältet:

Stöd
Mikko Mallikas
mikko.mallikas@gmail.com

Även en liten mängd hjälper oss att organisera fler och bättre möjligheter till fysisk aktivitet för människor i alla åldrar.

Stöd vår kaffefond

Du kan donera till kaffefonden genom att betala det belopp du väljer med Mobile Pay till numret 49320 och ange föremålet för betalningen som:

Stöd

Vi använder intäkterna vi samlar in till kaffefonden direkt till att utveckla klubbens verksamhet.

Vill du stötta vår klubb på något annat sätt?

Vill du stötta vår klubb på annat sätt är vi öppna för förslag, speciellt vår elitidrottsverksamhet är i desperat behov av supportrar.

Ta kontakt! 


#tu11 #taekwondo #taekwondo idrottare #taekwondo idrottare2011 #aloitataekwondo


NyheterRing oss: 0451827290
Besök personligen eller skicka traditionell post: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsingfors
VI HAR ÖPPET VARDAGAR 17.00-20.30 ELLER ENLIGT AVTAL

Licens krävs för tävlingar och alla föreningsevenemang. Dessutom kan du samtidigt skaffa dig en prisvärd träningsförsäkring.


Sidan använder cookies för att optimera användarupplevelsen. Sidan lagrar inte användardata. GDPR-kompatibelt register- och dataskyddsuttalande.sv_SESvenska
Powered by TranslatePress