Kategorier
framsida Allmän

Taekwondo-idrottare kommer att satsa på egen matchträning i framtiden

Taekwondo-idrottare kommer att satsa på sin matchträning i framtiden. Diskussioner om tränarsamarbetet i huvudstadsregionen och dess utveckling pågår med både föreningen och grannklubbarna och till sommaren hittar vi förhoppningsvis nya mer effektiva samarbetsformer.

De nuvarande kostnadsfria tisdags- och onsdagsträningarna för andra klubbar tas dock bort från början av mars och kommer att ersättas av matchträningar som leds av Paul på tisdagar och träningar som leds av Juho på onsdagar. Master Cho kommer framöver att bedriva träning på tisdagar och torsdagar i Malmi och våra idrottare kan delta på dessa träningar som tidigare.

Vårt samarbete med KampSport-fighters Taekwondo och Espoo Taekwondo Academy fortsätter utan förändringar.

Entusiaster från andra klubbar är också fortfarande välkomna till vårt gym för att träna med till exempel en tiodagarsbiljett.

I framtiden är toppgruppens träningsval och instruktörer följande: Fatima Boughrara (mån 19:00-21:00), Pauli Raivio (tis 18:30-20:00), Juho Kostiainen (ons 19:00-21) :00) och Sampo Pajulampi & Mari Lapinsalo (tors 20:00-21:00). På fredagar försöker vi anordna gemensamma turer till Borgå för Juulis sparringsträning (17:00-18:30) Master Cho fortsätter förmiddagsträning tisdagar och torsdagar 8:00-9:30 för en utvald grupp.

Eftersom förändringen säkerligen kommer att väcka frågor kommer vi att anordna en diskussionssession om ärendet den 27.2. kl 19:00. Välkommen!


#tu11 #taekwondo #taekwondo idrottare #taekwondo idrottare2011 #aloitataekwondo


NyheterRing oss: 0451827290
Besök personligen eller skicka traditionell post: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsingfors
VI HAR ÖPPET VARDAGAR 17.00-20.30 ELLER ENLIGT AVTAL

Licens krävs för tävlingar och alla föreningsevenemang. Dessutom kan du samtidigt skaffa dig en prisvärd träningsförsäkring.


Sidan använder cookies för att optimera användarupplevelsen. Sidan lagrar inte användardata. GDPR-kompatibelt register- och dataskyddsuttalande.sv_SESvenska
Powered by TranslatePress