Ristipellontie 14, instruktioner för fotgängare, bilister och cyklister

Trafikmiljön i den nya hallen är minst sagt utmanande. Här är några instruktioner för dig som reser till fots, bil eller cykel. Särskilt bilister ska följa dessa instruktioner till punkt och pricka!

Dörrar

Dörrar TU11 HAC Punttisali.com

Endast Punttisali.com-kunder som redan har ett pass kan passera Ristipellontie-sidan av byggnaden. Andra använder dörrarna på baksidan av byggnaden. Den första dörren används av HAC och den andra dörren används av TU11, Punttisalin.com och HAC-atleterna som använder omklädningsrummet.

Fotgängare

Vandringsvägen går moturs runt byggnaden. Var försiktig. Att korsa Ristipellontie är särskilt farligt eftersom det inte finns något övergångsställe.

På väg

Bilister har ett särskilt ansvar för fotgängarnas säkerhet. Följ dessa instruktioner samt de ytterligare instruktioner som du får muntligt och med trafikskyltar!

Körrutter

Körrutter TU11 HAC Punttisali.com

Resan runt byggnaden sker moturs. Var uppmärksam på parkeringsplatser och parkeringsfria områden.

Mittporten används för infart och utfarten sker från södra eller norra porten.

Parkeringsfria områden

Parkering förbjudna områden TU11 HAC PUNTTISALI.COM

Parkering är endast tillåten på markerade platser. Platser på lastbryggan (markerade med orange) är reserverade för transport- och underhållstrafik.

Parkering är strängt förbjuden bakom byggnaden (rött område).

Parkeringsplatser

Platserna markerade med grönt används av användare av HAC, TU11 och Punttisali.com. Använd endast markerade platser.

Områdena markerade med gult används av användare av HAC, TU11 och Punttisali.com 17.00-7.00. Använd endast markerade platser.

På motsatt sida av Ristipellontie finns det gott om parkeringsplatser både längs gatan och på parkeringsplatserna. Observera eventuella begränsningar!

Med cykel

Cyklar TU11 HAC Punttisali.com

Plats är reserverat för cyklar i området mellan dörrarna till HAC och TU11/Punttisali.com. Var försiktig när du rör dig i området. Lämna inte din cykel på vägen. 


#tu11 #taekwondo #taekwondo idrottare #taekwondo idrottare2011 #aloitataekwondo


NyheterRing oss: 0451827290
Besök personligen eller skicka traditionell post: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsingfors
VI HAR ÖPPET VARDAGAR 17.00-20.30 ELLER ENLIGT AVTAL

Licens krävs för tävlingar och alla föreningsevenemang. Dessutom kan du samtidigt skaffa dig en prisvärd träningsförsäkring.


Sidan använder cookies för att optimera användarupplevelsen. Sidan lagrar inte användardata. GDPR-kompatibelt register- och dataskyddsuttalande.sv_SESvenska
Powered by TranslatePress