Kategoriat
Etusivu Yleinen

Bardia olympiakarsinnassa

Bardia Mirzaein tie noui pystyyn jo ensimmäisessä ottelussa 9.3. käydyssä olympiakrsintaturnauksessa Bulgarian Sofiassa. Makedonia Peruncic oli vahvempi 2-1.

Valmentaja Kim Sinisalon kommentti ottelusta:

“Olympiakarsintaturnaukseen valmistava kausi oli Bardian osalta nousujohteinen. Harjoitukselliset sisällöt onnistuivat, kilpailullinen rutiini ja suoritustaso kohosivat uudelle tasolle ja urheilijan minäkuva rakentui luonnollisen itsevarmuuden alustalle. Sofian olympiakarsintaturnaus oli jatkumoa tälle asetelmalle.

Kasikulmioon astelikin itseensä vakaasti ja perustellusti luottava arvokisojen ensikertalainen. Ensimmäisen erän tasaisen tunnustelun vei nimiinsä nopsajalkainen ja kohtalaisen kokenut montenegrolainen Perunicic niukalla piste-erolla. Toisessa erässä Bardia löysi ennakkoon merkatut paikat ja painoi sopivasti lisää kaasua. Vastustaja jäi jalkoihin selkeällä erolla. Viimeinen erä oli molemmilta fyysistä taistelua ja oivallisia osumia, mutta pistetaulu välkähteli tällä kertaa vinhemmin Perunicicin puolella. Lopputulos 2-1 oli harmittava tappio, mutta erinomainen ensikosketus arvokisoihin. Matka mitaleille on jälleen hieman lyhyempi.”


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress