Kategorier
framsida Skjutreglage

September bälte tester

Höstsäsongens första bältesprov kommer att hållas 5 september till 12 september. Deltagarna får Jag bjuder in dig till tentamen via e-post

Bältes tentamensscheman

7-12 år gamla efterbehandlare med gult bälte och grönt band

Tis 6.9. från 17:00 till 18:00

7-12 år gammalt grönt bälte och blått band

Tis 6.9. från 18:00 till 19:30

+13-åriga gult bälte och gröna bandhållare

mån 12.9. från 19:00 till 20:00

+13-åriga grönt bälte och blå bandhållare

Tis 6.9. från 19:30 till 21:00

Övre bälten

mån 5.9. från 19:00 till 21:00

Hur tar man sig till bältesproven?

Du kan ta dig till bältesproven genom att samla tillräckligt med övningsbetyg från det tidigare bältesprovet. Vi räknar ut träningsbesök utifrån inspelade pass, alltså kom ihåg att logga din träning varje gång du går till gymmet. 

Förutsättningen för att komma in på tentan är också att du kan de saker som krävs i tentan på en tillräcklig nivå och följer förhållningsreglerna i gymmet under övningarna.

Du behöver inte anmäla dig till provet i förväg. Meddela oss dock om du inte kommer att delta i provet efter att ha fått inbjudan via e-post. Meddela också om du inte fått någon inbjudan, men du tycker att du ska göra ett bältesprov. 

Vad krävs i bältestestet?

I bältesprovet måste du känna till de tekniska kraven för provet och uppsättningarna av rörelser. Kraven från de tidigare proven måste också fortfarande bemästras.

Öva instruktioner för bältesprov

Hur ska du förbereda dig inför proven?

Den bästa förberedelsen inför provet är att delta aktivt i utbildningen och mångsidig. Till exempel bör entusiaster som lägger vikt vid matchträning också gå grundträning då och då, och på motsvarande sätt bör de som tränar i grundläggande hobbygrupper fördjupa sina kunskaper i form av matchträning och rörelseuppsättningar.

Rörelseuppsättningar bör övas särskilt väl, eftersom de samlar nästan alla tekniker som krävs i examen och förkroppsligar förmågan hos entusiasten att rytmisera teknikerna och generera styrka i dem. När du har lärt dig en ny rörelsesekvens, upprepa den så mycket som möjligt.

Veckorna före tentamen upprepas också rörelseuppsättningar mer än vanligt i träningen. 

Vad kostar provet och hur faktureras det?

Du hittar vår prislista för bältestest:

https://tu11.fi/taekwondo/hinnasto/vyokoehinnasto/

Vi kommer att fakturera dig för tentamen via e-post efter tentamen.


#tu11 #taekwondo #taekwondo idrottare #taekwondo idrottare2011 #aloitataekwondo


NyheterRing oss: 0451827290
Besök personligen eller skicka traditionell post: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsingfors
VI HAR ÖPPET VARDAGAR 17.00-20.30 ELLER ENLIGT AVTAL

Licens krävs för tävlingar och alla föreningsevenemang. Dessutom kan du samtidigt skaffa dig en prisvärd träningsförsäkring.


Sidan använder cookies för att optimera användarupplevelsen. Sidan lagrar inte användardata. GDPR-kompatibelt register- och dataskyddsuttalande.sv_SESvenska
Powered by TranslatePress