Kategorier
framsida Skjutreglage Nyhetsbrev Allmän

Vårens träningstider

Inga väsentliga förändringar av träningstiderna under våren

Våren 2018

  • Det kommer inga förändringar av träningstiderna för basgrupperna
  • 3-6-åringar slås tillbaka till en åldersgrupp, 4-6-åringar, som har två träningar i veckan. Onsdagens övningar är indelade i två grupper efter färdighetsnivå: Nybörjare tränas av de som klarat tigertecknet och i den avancerade gruppen de som klarat draktecknet och mer avancerade. För mer information om gruppindelningar kan du fråga Mari eller Paul i gymmet. En ny uppdelning ska göras, eftersom många av de före detta 3-4-åringarna ville ha två timmar i veckan, och många gick på träning med 5-6-åringar i alla fall på måndagar.
  • Matchens tävlingsgrupp är indelad i två grupper efter ålder. Barn tränar mån-ons kl 16-17 och unga och vuxna i senare pass. Sharing säkerställer exakt riktade övningar för alla åldersgrupper. Mer information om grupperna kan du få från Sampo.
  • Tisdagsträningen i tävlingsgruppen för företagsserier riktar sig till tävlande i barn- och kadettåldern i den egna klubben, som siktar på framgång i både inhemska och utländska tävlingar
  • De vuxnas eget morgonträning fortsätter på tisdagsförmiddagarna. Välkommen ombord!
  • De nya träningstiderna börjar gälla på måndag 8.1.2018
Kategorier
framsida Skjutreglage Allmän

Tidslinje för taekwondo-atleter

Klubben introducerar ett nytt verktyg för att övervaka och informera om årets alla händelser, välkomna tidslinjen! Tidslinjen finns på hemsidan http://tu11.fi.srv.hoste.fi/taekwondo/aikajana/ och den ser ut så här:

Tidslinje för taekwondo-atleter på webbplatsen
Tidslinje för taekwondo-atleter på webbplatsen

Alla evenemang som är relevanta för klubben kommer att markeras på tidslinjen:

  • matchtävlingar och affärsserietävlingar (inhemska och utländska)
  • läger (för entusiaster, tävlande, tränare)
  • utbildningar (egna utbildningar, fackliga utbildningar)
  • bältesprov för alla träningsgrupper

I varje evenemang försöker vi lägga till all nödvändig information relaterad till taoaht, men om något är osäkert kan du fråga tränarna om råd. Men kom inte och fråga innan du har kollat om svaret på din fråga finns på tidslinjen :)

Syftet med tidslinjen är att underlätta verksamheten för alla klubbmedlemmar i samband med tävlingar, läger och bältesprov och tidslinjen kommer att uppdateras flitigt. Använd, öva och ge feedback! Om tidslinjen fungerar kommer den att fortsätta användas, men om det verkar som att den inte fungerar så går vi tillbaka till det gamla systemet eller kommer på något nytt!

sv_SESvenska
Powered by TranslatePress