Kategorier
framsida Skjutreglage Nyhetsbrev Allmän

Sommarläger för taekwondo-atleter 2021

Superkul och utvecklande saker att göra under sommarveckan

De superpopulära sommarlägren för taekwondo-idrottare kommer att anordnas även i sommar. Det första lägret börjar direkt efter skolans slut, och det andra äger rum precis i slutet av sommarlovet. 

  1. läger 7-11 juni (FULLT, men du kan anmäla dig till suppleanter) 
  2. läger 4.-6.8. 

Lägerdagens officiella program är mellan 10 och 15:30, men du kan vara där under uppsikt från 9 till 17. 

Vem passar sommarläger för? 

Lägret passar alla barn i åldrarna 6-14, oavsett om de har hobbybakgrund eller inte. Nybörjare får lära känna grunderna i taekwondo, medan det för de mer erfarna finns olika ytterligare utmaningar. 

Vad gör vi på sommarlägret? 

Självklart tränas taekwondo på sommarlägret, men det finns mycket roligare att göra på lägerdagarna. Förutom två dagliga taekwondo-träningar går camparna ut, pysslar, leker, spelar fysiska spel, tittar på film och framför allt har roligt tillsammans. 

Vem tränar på sommarlägret? 

Professionella tränare för Taekwondo-atleter och det nödvändiga antalet assisterande instruktörer fungerar som tränare på lägret. 

Vad kostar sommarlägret?

Priset för det första lägret är 150€ och det andra är 100€. Du kan anmäla dig till båda lägren för ett totalpris av €220. I priset ingår förutom lägret lunch på lunchrestaurangen och mellanmål på eftermiddagen. 

Var hålls sommarlägret 

Lägret kommer att hållas i Taekwondo-idrottarnas hall på Ristipellontie 1A, 00390, Helsingfors. 

Hur anmäler man sig till sommarlägret?

Du kan registrera dig direkt genom att fylla i formuläret nedan. Agera snabbt eftersom platserna är begränsade på båda lägren. Anmälan kan avbokas 23.5. tills den blir bindande. 

Registrering

    Genom att skicka formuläret godkänner jag att mina uppgifter kommer att lagras i kundtjänstsystemet och/eller kundregistret och kommer att användas för kommunikation och hantering av min kundrelation med mig. Mer information på https://tu11.fi/taekwondo/gdpr/

    sv_SESvenska
    Powered by TranslatePress