Voiko harjoittelumaksun suorittaa liikunta-, kulttuuri- tai virikeseteleillä?

Kyllä. Meillä voit useimmilla liikunta-, kulttuuri- ja virikeseteleillä. Tarkista asia ottamalla yhteyttä meihin!

Missä salimme sijaitsee?

Salimme sijaitsee Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä, lähellä Vantaan ja Espoon rajoja. Salin osoite on Ristipellontie 14, 00390 Helsinki.

Miten harjoittelumaksu maksetaan?

Ensin täytät salilla harjoitussopimuksen, jonka jälkeen saat harjoittelumaksun sähköpostiisi. Maksa lasku vasta kun tiedät jatkavasi harrastusta kokeilujakson päätyttyä. Laskun eräpäivä on samalla kokeilujakson viimeinen päivä. Laskutamme harjoitukset aina 3kk jaksoissa.

Voiko taekwondoa kokeilla sitoutumatta jatkamaan harrastusta?

Kyllä voit kokeilla taekwondoa kahden viikon ajan sitoutumatta jatkamaan harrastusta. Nämä kaksi viikkoa kuuluvat kuitenkin ensimmäiseen sopimusjaksoon, mikäli päätät jatkaa.

Mistä taekwondovarusteita voi hankkia?

Salilta voi hankkia edulliseen hintaan kaikki tarvittavat varusteet.

Kuuluuko taekwondon harrastamiseen uskonnollisia piirteitä?

Taekwondossa ei harjoiteta uskontoa. Taekwondo on puhdasta kamppailu-urheilua, jota harjoitellessa opitaan hyviä käytöstapoja, pitkäjänteisyyttä ja kurinalaisuutta. Korealainen kulttuuri antaa oman leimansa lajin etikettiin, mutta mitään uskonnollista siihen ei liity.

Miten taekwondoharjoittelu kehittää kehoa?

Taekwondoharjoittelu vahvistaa ja notkistaa koko kehoa, koska taekwondossa tehdään töitä sekä käsillä että jaloilla. Kun tehdään töitä jaloilla ja käsillä, täytyy keskivartalon tukea tekemistä ja näin myös keskivartalo vahvistuu. Eniten taekwondoharjoittelu vaikuttaa lantionseudun ja jalkojen lihaksiin, jotka vahvistuvat moneen muuhun urheilulajiin verrattuna poikkeuksellisen monipuolisesti. Kehon vahvistumisen ja notkistumisen lisäksi taekwondossa kehittyvät myös reaktiokyky, tasapaino ja kehon kokonaisvaltainen hallinta.

Tehdäänkö harjoituksissa pariharjoittelua?

Taekwondoharjoituksissa tehdään paljon pariharjoittelua. Pariharjoittelussa pyritään aina valitsemaan pareiksi saman tasoisia ja kokoisia harrastajia. Yleensä miehet ovat keskenään ja naiset ovat keskenään. Pariharjoittelua ei kuitenkaan kannata pelätä, koska opettajat pitävät huolta, että vahinkoja ei pääse tapahtumaan. Harjoituksiin ei myöskään tarvitse tulla pareittain, vaan kaikille löytyy harjoituksista pari.

Voiko huonossa fyysisessä kunnossa oleva aloittaa taekwondon harjoittelun?

Aloittajan kunnolla ei ole väliä. Harjoitukset tehdään toki ohjatusti, mutta omaa kehoa kuunnellen. Taekwondoharjoituksissa kunto kehittyy nopeasti ja harjoittelusta alkaa nauttia yhä enemmän kunnon ja taitojen kehittyessä.

Saako taekwondoharjoituksissa juoda harjoitusten aikana?

Taekwondoharjoituksissa pidetään juomataukoja säännöllisesti riippuen harjoituksen rasitusasteesta – mitä rasittavampi harjoitus sitä enemmän juomataukoja.

fiSuomi
Powered by TranslatePress