Kategorier
Allmän

Höstens träningstider (uppdaterad 9 augusti)

Sista handen på höstens träningskalender är gjord. Ändringar gjordes den 9.8. till onsdag, så att matchens tävlingsgrupp inte skulle ha tre sena pass i rad.

Höstens träningskalender träder i kraft måndagen den 15/8. Det har ändrats från vårsäsongens kalender, inte bara när det gäller träningstider utan även gruppindelningar. Syftet med förändringarna är att betjäna kunderna så heltäckande som möjligt, så att alla kan träna i en lagom stor grupp med entusiaster i samma ålder och nivå. Ett brett utbud av djupgående övningar garanterar möjligheten att utvecklas i din egen takt, oavsett om målet är inom elitidrott eller personlig utveckling.

Senaste version_S2016

 

Det är lätt att kontrollera gruppindelningarna i följande tabell. Du kan hitta din egen grupp i skärningspunkten mellan ålder och bältesvärde.

Gruppindelningar_s2016

Tränarna svarar gärna på alla frågor om scheman och gruppindelningar. Du kan också skicka ett mejl till info@taekwondourheilijat.fi eller ringa 0451827290.


#tu11 #taekwondo #taekwondo idrottare #taekwondo idrottare2011 #aloitataekwondo


NyheterRing oss: 0451827290
Besök personligen eller skicka traditionell post: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsingfors
VI HAR ÖPPET VARDAGAR 17.00-20.30 ELLER ENLIGT AVTAL

Licens krävs för tävlingar och alla föreningsevenemang. Dessutom kan du samtidigt skaffa dig en prisvärd träningsförsäkring.


Sidan använder cookies för att optimera användarupplevelsen. Sidan lagrar inte användardata. GDPR-kompatibelt register- och dataskyddsuttalande.sv_SESvenska
Powered by TranslatePress