Kategorier
framsida Skjutreglage Allmän

Brons till Jenna och Sara och guld till Eddie från Riga

Jenna Partanen och Eddie Quinones stod för TU11:s medaljer vid G1-turneringen som hölls i Riga den 8 och 9 oktober. Dessutom tog Sara brons i barnturneringen som anordnades i samband med tävlingen.

Jenna tävlade på lördagen och ställdes till en början mot ryskan Nadezha Glyshko. Matchen gick under Jennas kontroll och slutade 7-4. Nästa  i omgången möttes välbekante polske Ulfig Jagoda. Med det nya matchkonceptet blev resultatet av en jämn match 7-1 till polen, men Jenna kunde göra rätt saker snyggt. När systemet kan köras in helt är det även Pole i trubbel.

Eddie Quinones tävlade i kategorin kadettpojkar -61 kg. Han hade en rak final som kanske inte var Eddies bästa men som räckte till en 3-2 vinst. Medaljskåpet är stiligt, för inom ett år har Eddie vunnit 2 G1-lopp och en gång blivit silver.

Luca, Sara, Severi, Teemu och Tuikku missade första omgången den här gången.

#tu11 #taekwondo #taekwondo idrottare #taekwondo idrottare2011 #aloitataekwondo

Nyheter

Ring oss: 0451827290
Besök personligen eller skicka traditionell post: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsingfors
VI HAR ÖPPET VARDAGAR 17.00-20.30 ELLER ENLIGT AVTAL

Licens krävs för tävlingar och alla föreningsevenemang. Dessutom kan du samtidigt skaffa dig en prisvärd träningsförsäkring.