Kategoriat
Etusivu slider Yleinen

Taekwondourheilijoiden liikesarjaharjoittelu kaudella 2023-24

Liikesarjat (poomsaet) ovat keskeisessä osassa taekwondoharjoittelua. Niissä kilpaillaan aina MM-tasolla saakka ja ne ovat oleellinen osa tekniikkaharjoittelua ja vyöarvoissa kehittymistä. Liikesarjojen harjoittelu onkin parhaita tapoja kehittyä lajissa monipuolisesti.

Taekwondourheilijat panostaa vahvasti liikesarjojen harjoitteluun ja urheilijamme ovat menestyneet erinomaisesti niin kotimaan kuin kansainvälisissä kilpailuissa. Kaudella 2023-24 toimintaa kehitetään entisestään ja kaikille taitotasoille löytyy sopivia harjoituksia. Kannustamme myös vahvasti myös alemmilla vyöarvoilla olevia harrastajia kokeilemaan kilpailemista ja tavoitteellista harjoittelua. Kilpailuihin voi osallistua matalalla kynnyksellä – harrastajasarjoja löytyy kaikille vyöarvoille.

Liikesarjaharjoitukset

  • Ma 18:00-19:00 – Aikuisten harrastajaliikesarja
  • Ma 19:00-21:00 – Kilparyhmän tekniikkaharjoitus
  • Ti 17:00-18:30 – Lasten kilparyhmä
  • Ti 18:30-19:30 – Poomsaeklinikka
  • Ke 17:00-18:00 – Lasten harrastajaliikesarja
  • Ke 19:30-21:00 – Kilparyhmä
  • To 18:00-20:00 – Kilparyhmä
  • Pe 17:00-21:00 – Vapaaharjoitus kilparyhmille
  • La 13:00-15:00 – Kilparyhmä, esitystreeni (riippuen leireistä ja kisoista)

Näiden lisäksi harjoituskalenteri on täynnä liikesarjaharjoittelua tukevia treenejä.

Ryhmät

Kilparyhmä

Kilparyhmä on tarkoitettu urheilijoille, jotka kilpailevat tai ovat aikeissa siirtyä kilpailemaan ranking-sarjoissa. Syyskaudella osa kilparyhmästä edustaa Suomea EM-kilpailuissa, joten harjoitukset on suunniteltu tukemaan heidän valmistautumistaan. Kilparyhmään tarvitset urheilijasopimuksen.

Kilparyhmällä on aina maanantaisin tekniikkatreeni, joka sopii hyvin myös ylempivöisille harrastajille, jotka haluavat kehittää teknistä osaamistaan. Kysy lisää valmentajilta, jos harjoitus kiinnostaa.

Kilparyhmän valmentajina toimivat Laura Kinnunen, Ville Lehtinen, Marita Jaakkola ja Pauli Raivio

Lasten kilparyhmä

Lasten kilparyhmä on tarkoitettu kaikille 8-15-vuotiaille harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita kilpailemaan liikesarjakilpailuissa. Alussa osallistutaan oman vyöarvon mukaisiin harrastajasarjoihin ja tavoitteena on pikku hiljaa siirtyä kohti ranking-sarjoja. Tutustumme myös freestyle-liikesarjoihin ja akrobatiaharjoitteluun.

Ryhmällä on yksi oma harjoitus viikossa, mutta ryhmäläiset osallistuvat myös lasten harrastajaryhmään sekä valmentajan ohjeiden mukaan myös muihin liikesarjaharjoituksiin. Lisäksi ryhmälle järjestetään lisätreenejä ennen kilpailuja.

Lasten kilparyhmään tarvitset urheilijasopimuksen, mutta muutaman kerran saa kokeilla vapaasti, sopiiko harjoitus itselle. Kysy sopimuksista lisää valmentajalta.

Lasten kilparyhmän valmentajana toimii Pauli Raivio

Harrastajaliikesarja (lapset ja aikuiset)

Harrastajaliikesarjat on tarkoitettu vähintään keltaisen vyön omaaville harrastajille, jotka haluavat kehittyä liikesarjoissa ja kenties myös kilpailla niissä. Ryhmä sopii myös erinomaiseksi tekniikkaharjoitukseksi ja osaksi valmistautumista seuraaviin vyökokeisiin. Lasten harrastajaryhmään osallistuvat kaikki 8-12-vuotiaat harrastajat sekä lasten kilparyhmän alle 13-vuotiaat harrastajat. Aikuisten ryhmään osallistuvat yli 13-vuotiaat harrastajat ja lasten kilparyhmän 13-15-vuotiaat harrastajat.

Lasten harrastajaliikesarjan valmentajana toimii Aino Kortelainen ja aikuisten Alex Jürgens.

Poomsaeklinikka ja vapaaharjoitus

Poomsaeklinikka on tarkoitettu kaikille harrastajille, jotka haluavat kehittyä liikesarjoissa tai oppia uusia liikesarjoja. Harjoitus sopii myös kilpatyhmän urheilijoille. Klinikka on vapaamuotoinen harjoitus, jossa jokainen etenee omien tavoitteidensa mukaan itsenäisesti harjoitellen. Paikalla on kuitenkin valmentaja ja kokeneita urheilijoita, jotka opastavat tekniikoissa ja uusien sarjojen harjoittelussa.

Poomsaeklinikan valmentajana toimii Pauli Raivio.

Vapaaharjoitus perjantaisin on tarkoitettu kilparyhmien urheilijoille. Sali on varattu silloin omaehtoiseen harjoitteluun ja kehittymiseen.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää liikesarjaharjoittelusta tai niihin liittyvistä käytännön asioista, ota yhteyttä Pauli Raivioon pauli(at)tu11.fi.

Odotamme jo innolla kauden alkamista – Salilla nähdään!


#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo


UutisetSoita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.


Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.fiSuomi
Powered by TranslatePress